default-image

Μπήκε ο Μιλοσάβλιεφ, νέα φιλικά για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μπήκε ο Μιλοσάβλιεφ, νέα φιλικά για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα ευχάριστο γεγονός ξεκίνησε η εβδομάδα για τον ΟΦΗ και τον Νίκο Νιόπλια καθώς ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έδωσε κανονικά το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Μιλοσάβλιεφ δεν αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο φιλικό με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε στο πόδι, ωστόσο, σήμερα αισθάνθηκε καλά και προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δερμιτζάκης, Μπολάκης και Νάστος.

Στον ΟΦΗ περιμένουν ενημέρωση από την Football league για τη σέντρα του πρωταθλήματος, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ξεκινά αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αν δεν υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα ούτε αυτό το σαββατοκύριακο, στον ΟΦΗ έχουν προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟΧανιά (ομάδα Β' Εθνικής) και τον Πανθηραϊκό (ομάδα Γ Εθνικής) για την Τετάρτη (5/10) και το Σάββατο (8/10).

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Τρίτη (4/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Γενική καθαριότητα

Εντωμεταξύ, γενική καθαριότητα πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο με πρωτοβουλία των ανθρώπων του ΟΦΗ, αλλά και τη συνδρομή μηχανημάτων και συνεργείου από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

«Όπως συνέβη πέρσι το καλοκαίρι, όπου το Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ δέχθηκε σοβαρές παρεμβάσεις, έτσι και φέτος, στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι να λάμπει και να διατηρείται μέσα στο χρόνο, ως το στολίδι που διαθέτει ο σύλλογος, το οποίο και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί «τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, αλλά και τον υπεύθυνο καθαριότητας του δήμου Μιχάλη Καρασάββα, για την διάθεση των μηχανημάτων και του συνεργείου καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, για τις εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News