Αθλητισμός

Ενισχύει την «Κίτρινη Αποστολή» το Ηράκλειο

Ένα μόνιμο σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας και ρούχων θα υπάρχει πλέον σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.

Η ηρακλειώτικη ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα κοινωνικής-εθελοντικής προσφοράς «ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», την οποία θα ενισχύει σε κάθε εντός έδρας παιχίδι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μπάσκετ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ πιστή στις αρχές που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός και τις κοινωνικές ανάγκες που επιτάσσει η εποχή μας, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την γνωστή σε όλους μας ομάδα κοινωνικής-εθελοντικής προσφοράς ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Της αξιέπαινης εθελοντικής πρωτοβουλίας του Δημήτρη Αποστολάκη που πήρε σάρκα και οστά με τα χρόνια καθιερώνοντας την πλέον στην συνείδηση της κοινωνίας μας ως σήμα κατατεθέν και συνώνυμο της εθελοντικής και ανιδιοτελής προσφοράς- βοήθειας. Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α2 οι αγώνες μας αποκτούν ένα επιπλέον κίνητρο και ενδιαφέρον πέραν του αθλητικού και του αγωνιστικού. Από εδώ και στο εξής θα υπάρχει σε κάθε αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο «2 Αοράκια» μόνιμο σημείο συγκεντρώσεως τροφίμων μακράς διαρκείας-ρούχων και οτιδήποτε άλλου χρήσιμου για πολλούς συνανθρώπους μας αγαθού υπό την αιγίδα της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Αρχής γενομένης λοιπόν από την πρεμιέρα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 το Σάββατο 8-10-2016 ώρα 17.00 στον αγώνα με τον αρκαδικό καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την νέα εθελοντική αυτή προσπάθεια ανθρωπιάς. Κρατώντας κάτι τόσο "μικρό" (όπως ένα κουτί μακαρόνια, ρούχα, γάλατα κ.ο.κ) προσφέρετε χαρά και μάλιστα τόσο ''μεγάλη" σε συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε όλους να ζεστάνουμε τα..παρκέ αλλά και τις καρδιές μας με αγάπη για μια ιερή κίτρινη αποστολή και με μια συνεργασία που ελπίζουμε οτι θα γίνει θεσμός για την ομάδα μας και για την ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! ».

Σχόλια