default-image

Φουλ των πέναλτι και ΠΑΟ-Αστέρας 3-1!

Ποδόσφαιρο
Φουλ των πέναλτι και ΠΑΟ-Αστέρας 3-1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην Λεωφόρο σε ένα ματς που δόθηκαν τρία πέναλτι!

Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα από το 1' του αγώνα χάρη σε γκολ του Μπεργκ αλλά στη συνέχεια πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος με τις υποδείξεις του.

Ο ρέφερι από την Αθήνα έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο οι πράσινοι έκαναν το 2-0 στο 39' με τον Λεντέσμα.

Στο 55' υπήρξε μια φάση καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα καθώς ο Καλογερόπουλος μετά από υπόδειξη του 4ου διαιτητή, κ. Κιοτζένη, απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Φαρίνια επειδή έφτυσε τον Κουτρουμπή και έδειξε κίτρινη στον αμυντικό των πράσινων επειδή στη συνέχεια τον απώθησε.

Ο Αστέρας μπήκε ξανά στο ματς στο 67' όταν ο Τσουκαλάς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην πράσινη άμυνα, μπήκε από το κέντρο της και την ώρα που πλάσαρε τον Στιλ ο Ιβανόφ έκανε το τάκλιν και τον παρεμπόδισε με τον Καλογερόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση του και ήταν εύστοχος πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ εις βάρος της πράσινης άμυνας στο πρωτάθλημα.

Το τριφύλλι βρήκε όμως και ένα τρίτο γκολ στο 88' από εύστοχη εκτέλεση του Λεντέσμα και πάλι. Ο Χουλτ ήταν αυτός που μπήκε στην περιοχή με τον Στανισάβλιεβιτς να τεντώνει το χέρι και να τον κρατάει και τον Καλογερόπουλο να σφυρίζει πάλι την εσχάτη των ποινών. Ο Αργεντινός ανάλαβε την εκτέλεση του και άφησε άγαλμα τον Κοσίσκι.

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί (10' Ρέις), Κουτρουμπής, Ιβανόφ (70' Μολέντο), Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (77' Εμποκού), Μπεργκ.

Αστέρας (Ελευθερόπουλος): Κοσίσκι, Ιγκόρ, Κουρμπέλης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (61' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (46' Τσιλιανίδης), Φαρίνια, Ιωαννίδης (75' Γκοντό).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News