default-image

Συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα θέλει ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα θέλει ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει ο Πλατανιάς το φετινό πρωτάθλημα μετρώντας δυο νίκες, μια ισοπαλία και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Και όμως, οι Χανιώτες όχι μόνο κατάφεραν να κάνουν μια σπουδαία εκκίνηση τη φετινή σεζόν, αλλά θέλουν να διευρύνουν το σερί τους συνεχίζοντας να έχουν υψηλές βλέψεις.

Αντίπαλος τους σήμερα ο Παναιτωλικός με την ομάδα του Αγρινίου να πηγαίνει στα Χανιά με απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Κουτρομάνος(τραυματίας), Μύγας(άρρωστος) δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη, ενώ θα λείπουν και οι γνωστοί ήδη απόντες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Πριντέτα, ενώ Γιορέντε και Ηλιάδης δεν βρίσκονται στην αποστολή, για λόγους τακτικής, αφού δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Ο Πλατανιάς θέλει μπροστά στον κόσμο του να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική έως τώρα του πορεία, και το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής να τον βρει στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που πριν από λίγο καιρό φάνταζε ως ένα σενάριο που σίγουρα συγκέντρωνε λίγες πιθανότητες.

Στα υπόλοιπα της σημερινής ατζέντας η Βέροια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις έπειτα από το ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Ο Βλάνταν Ίβιτς σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές για να δώσει «ανάσες» στους παίκτες του.

Ο Λέο Μάτος έμεινε εκτός αποστολής αφού μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα παιχνίδια, ενώ πολύ πιθανό είναι να μείνει εκτός ο Κάνιας. Ακόμη, στις σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι να ξεκουράσει τους Τζαβέλλα και Κάμπος.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να αφήσει πίσω του τον αγώνα με τη Θέλτα, και να κάνει μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκαν οι Χουλτ, Γουακάσο και Ιβάνοφ δίνοντας πολλές λύσεις και πλήθος επιλογών στον Ιταλό τεχνικό.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στα επιτυχή αποτελέσματα.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Πάουλο Μπέντο δεν αποκάλυψε τα πλάνα του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ωστόσο ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει καταλήξει τόσο σε σχήμα όσο και σε πρόσωπα. Πολύ πιθανό το σενάριο να παρατάξει την ίδια εντεκάδα με το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Από την άλλη, η ΑΕΚ πηγαίνει στο ντέρμπι χωρίς τον Αλμέιδα και τον Βάργκας, αλλά με τον Πέτρο Μάνταλο που φαίνεται πως ο τραυματισμός του στη μύτη δεν τον κράτησε πίσω. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, επίσης δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Λαμπρόπουλο στη θέση του Σιμόες.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Βέροια-ΠΑΟΚ 16.00 NS2

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 18.15 NS2

Πλατανιάς-Παναιτωλικός 18.15 NS4

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 20.30 NS1

Πηγή : sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News