default-image

Νιόπλιας: Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στη φιλική νίκη με 1-0 επί του ΑΟ Χανιά, δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» επισήμανε: «Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά δεν με ενδιαφέρει το σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που είδα. Ήμασταν οργανωμένοι σαν ομάδα και δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο, με εξαίρεση μια φάση, που είναι λογικό να σου κάνει ο αντίπαλος σε όλο το παιχνίδι».

Για την καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football league ανέφερε: «Έχει καταντήσει βαρετό να κάνουμε μόνο προπόνηση. Είναι δύσκολο για όλους μας αυτό. Ευτυχώς παίξαμε αυτά τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου, τα οποία μας έκαναν καλό. Θα ψάξουμε και άλλα φιλικά παιχνίδια και την επόμενη εβδομάδα».

Τέλος για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, που φέρνει τον ΟΦΗ αντίπαλο με Παναθηναικό, Ηρακλή και Απόλλωνα, ο Νίκος Νιόπλιας είπε πως «δε θέλαμε μια μεγάλη ομάδα; Την έχουμε. Έχουμε και άλλες ομάδες με ιστορία, όπως ο Ηρακλής, αλλά και ο Απόλλων. Ιστορία όμως έχει και ο ΟΦΗ. Είναι ένας όμιλος με 4 ιστορικές ομάδες.

Για εμάς πρώτος στόχος είναι η άνοδος, μέσα από το πρωτάθλημα της Football league, αλλά θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Είναι καλό για μας που θα ξεκινήσουμε εκτός έδρας αυτή τη σειρά των παιχνιδιών εκτός έδρας με ένα δυνατό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά θα έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας με Παναθηναϊκό και Ηρακλή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News