default-image

Καλός ο ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί του ΑΟ Χανιά

Ποδόσφαιρο
Καλός ο ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί του ΑΟ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β' ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Χανιά με το γκολ του Βουό στο φιλικό που φιλοξενήθηκε στο «Γεντί Κουλέ».

Από τη στιγμή που παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, τόσο ο ΟΦΗ όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της Κρήτης, αλλά και της Ελλάδας που μετέχουν στο πρωτάθλημα δίνουν φιλικά για να διατηρούνται σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες.

ΟΦΗ και ΑΟΧ τέσταραν τις δυνάμεις τους, λοιπόν,  περιμένοντας την  έναρξη του πρωταθλήματος. Η ηρακλειώτικη ομάδα παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Βαρδινογιάννης», είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ειδικά στο β' ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είχε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, αξιοποίησε μόλις μία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Βουό στο 36ο λεπτό.

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Οστοιτς (86' Χίζι), Βουό (71' Ογκμποε), Χαντί (71' Ροβίθης), Μίκιτς (68' Κομεσίδης), Κοιλιάρας (71' Κιάσσος), Αντουκόρ (86' Βρεττός), Ράντι (71' Μανος), Μασάδο (71' Μπουρσέλης).

ΑΟΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ρούνιτς, Ηρακλής, Θεολόγου, Ζερης (76' Βαρούχας), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Γκεμίσης (87' Μαργαρίτης), Μάνιας (83' Ντούμος), Σταματής (57' Σιάνης), Λύρας (64' Δαμιανάκης).

Φωτογραφίες: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News