default-image

Φιλικά σήμερα για Ηράκλειο, Εργοτέλη και ΟΦΗ

Μπάσκετ
Φιλικά σήμερα για Ηράκλειο, Εργοτέλη και ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ δίνει σήμερα το Ηράκλειο, το οποίο αντιμετωπίζει στις 17:00 στο κλειστό του ΒΑΚ τον ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Ράλλης θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές του ενόψει του αγώνα με τον Αρκαδικό  το επόμενο Σάββατο (8/10) στο κλειστό στα Δύο Αοράκια έστω και χωρίς τον Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο τη Δευτέρα για να ενταχθεί στις προπονήσεις των «κυανόλευκων». Και για τον ΟΦΗ, όμως αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Γ' Εθνικής.

Ο Εργοτέλης από την άλλη πλευρά κανονικά θα έκανε ντεμπούτο αύριο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όμως από τη στιγμή που η αναμέτρηση με τον Έσπερο Πατρών αναβλήθηκε, αναζητά τρόπους να παραμείνουν οι παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι, σήμερα στις 17:00 θα αντιμετωπίσει το Δειλινό στο Λίντο, ενώ τη Δευτέρα θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ (δεν έχει οριστεί η ώρα).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής θα διεξαχθούν κανονικά αύριο (17:00) με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Μανδραϊκός, Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παπάγου, Πρωτέας Β.-Τρίτων, Απόλλων Σμύρνης-Κορωπί, Πανερυθραϊκός-Ιωνικός Ν., Ν. Κηφισιά-Μαρούσι, Πανελευσινιακός-Περιστέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News