default-image

Η ανακοίνωση μπορεί να φέρει τιμωρία στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Η ανακοίνωση μπορεί να φέρει τιμωρία στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ  Ολυμπιακός για τη διαιτησία και την ΕΠΟ είναι πολύ πιθανό να φέρουν ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωσή τους καταφέρονταν κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας και αυτό αποτελεί αδίκημα με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της Ομοσπονδίας, ενώ υπάρχει και δεδικασμένο.

Ανάμεσα στα… ενοχοποιητικά σχόλια της ανακοίνωσης ήταν το «η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής» κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης θεωρείται η δυσφήμιση του ΔΣ της ΕΠΟ με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις», όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας.

Όπως προβλέπεται, η τιμωρία για τα παραπάνω μεταφράζεται σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και σε πρόστιμο 30.000 ευρώ. Βέβαια για να υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού θα πρέπει είτε να γίνει καταγγελία από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Τζανόπουλο είτε να ασκηθεί δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News