Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για το κυριακάτικο τουρνουά σκακιού

Την προσεχή Κυριακή 2/10 είναι προγραμματισμένο το 2ο τουρνουά Παγκρήτιου ατομικού πρωταθλήματος ράπιντ 2016, το οποίο διοργανώνει το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ., την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11π.μ. και θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Galaxy.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκακιστές και σκακίστριες ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεχτές μέχρι και αύριο Σάββατο 1/10 στις 8μ.μ. στον Σταύρο Λυράκη στο τηλέφωνο 6977358312 και στον Γιώργο Σερπετσιδάκη στο τηλέφωνο 6944802541 ή στα email slyrakis@gmail.com και serpets@ath.forthnet.gr.

Οι αγώνες θα γίνουν με το ελβετικό σύστημα 7 γύρων με χρόνο σκέψης 10 λεπτά για όλη την παρτίδα και 5 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση.  Η λήξη των αγώνων αναμένεται γύρω στις 15:30.  Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο των αγώνων μισή ώρα πριν από την έναρξη. Ενδεχομένη καθυστέρηση στην άφιξη μπορεί να μην επιτρέψει την συμμετοχή του σκακιστή στον 1ο γύρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για δηλώσεις συμμετοχής και συνολικά για την διοργάνωση μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι στο blog του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ ofichessclub.blogspot.com και στην αναλυτική προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ (www.essk.gr).

Σχόλια