Αθλητισμός

ΠΟΑ- Ερμής Ζωνιανών και ΙΝΚΑ- Εργοτέλης στο Κύπελλο

Τα παιχνίδια ΠΟΑ- Ερμής Ζωνιανών και ΙΝΚΑ- Εργοτέλης περιλαμβάνει η πρεμιέρα του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής στον 4ο όμιλο, καθώς το αίτημα των ομάδων της Κρήτης να αγωνιστούν μεταξύ τους στην α΄φάση για να αποφευχθούν τα ταξίδια, έγινε γνωστό από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.

Η πρεμιέρα των νοκ άουτ αγώνων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, οπότε και υπάρχει σχετική διακοπή στο πρωτάθλημα. Η 2η αγωνιστική θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου ενώ οι ημιτελικοί του κάθε ομίλου θα γίνουν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Ο τελικός του ομίλου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου του 2017.

Υπενθυμίζουμε ότι στην β΄ φάση της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν  οι τέσσερις κυπελλούχοι των ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια. Την Τετάρτη 29 Μαρτίου του 2017 θα γίνουν δύο μονοί αγώνες σε ουδέτερες έδρες τις οποίες θα ορίσει η Επιτροπή Κυπέλλου από εκεί θα προκριθούν οι δύο νικήτριες ομάδες που θα μετάσχουν στον τελικό για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Γ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:

4ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Ρόδος - Ιάλυσος

Ατσαλένιος - Ερμής Ζωνιανών

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Εργοτέλη

Κηφισιά - Προοδευτική

Ηλυσιακός - Ιωνικός

Άγιος Ιερόθεος - Θύελλα Ραφήνας

Τριγλία Ραφήνας - Εθνικός

Χωρίς παιχνίδι: Πανθηραϊκός

2η αγωνιστική

Άγιος Ιερόθεος /Θύελλα Ραφήνας - Τριγλία Ραφήνας /Εθνικός

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ/Εργοτέλης - Κηφισιά/Προοδευτική

Πανθηραικός - Ρόδος /Ιάλυσος

Ηλυσιακός/Ιωνικός - Ατσαλένιος/Ερμής Ζωνιανών

3η αγωνιστική

Άγιος Ιερόθεος /Θύελλα Ραφήνας - Τριγλία Ραφήνας /Εθνικός - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ/Εργοτέλης - Κηφισιά/Προοδευτική

Πανθηραικός - Ρόδος /Ιάλυσος - Ηλυσιακός/Ιωνικός - Ατσαλένιος/Ερμής Ζωνιανών

Τελικός

Άγιος Ιερόθεος /Θύελλα Ραφήνας - Τριγλία Ραφήνας /Εθνικός - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ/Εργοτέλης - Κηφισιά/Προοδευτική  -  Πανθηραικός - Ρόδος /Ιάλυσος - Ηλυσιακός/Ιωνικός - Ατσαλένιος/Ερμής Ζωνιανών

Σχόλια