default-image

Η φωτιά του Μάγκνουσεν στη Μαλαισία (video)

Αθλητισμός
Η φωτιά του Μάγκνουσεν στη Μαλαισία (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις φλόγες τυλίχτηκε ο Κέβιν Μάγκνουσεν στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας, με τη Renault να πιστεύει ότι οφείλεται σε διαρροή καυσίμου.

Το συμβάν του Κέβιν Μάγκνουσεν πέντε λεπτά από την έναρξη της διαδικασίας οδήγησε σε διακοπή της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας για περίπου 15 λεπτά. Ο Δανός είδε το μονοθέσιό του να τυλίγεται στις φλόγες στο πιτ λέιν, με τη Renault να πιστεύει ότι αυτό οφείλεται σε διαρροή καυσίμου.

Ευτυχώς, ο 23χρονος πιλότος πρόλαβε και πήδηξε έξω από την R.S.16 δίχως να υποστεί το παραμικρό, με τους μηχανικούς της γαλλικής ομάδας να αναλαμβάνουν ρόλο πυροσβέστη. «Είχαμε μία διαρροή καυσίμου, φαίνεται ότι το ντεπόζιτο συμπιέστηκε, αλλά θα το ερευνήσουμε. Τρέχαμε με γεμάτο ντεπόζιτο και με κάποια πειραματικά μέρη που προετοιμάζαμε για το Μεξικό.

Ήταν διαφορετικό το στήσιμο στο άλλο μονοθέσιο (του Τζόλιον Πάλμερ). Όλοι είναι εντάξει και αυτό είναι το σημαντικό. Ευτυχώς, το μονοθέσιο δε φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά και θα προσπαθήσουμε να το έχουμε έτοιμο για το FP2», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Renault, Νικ Τσέστερ.

Πηγή: Gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News