Αθλητισμός

Ενθουσιασμός και πριμ στον ΑΠΟΕΛ

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ για τη μεγάλη νίκη χθες βράδυ στο « Γ. Καραϊσκάκης».Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η διοίκηση της ομάδας της Κύπρου ανακοίνωσε πριμ στους ποδοσφαιριστές, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη τους προσπάθεια για τη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει το 2χ2 στο Europa League και έχει κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 32 του θεσμού.

«Φανήκαμε και τυχεροί»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, που αναγνώρισε ότι η ομάδα του είχε και την τύχη με το μέρος της. «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, όντως μεγάλο διπλό, πριν να έρθουμε πιστεύαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα όμως ήρθε το καλύτερο. Νομίζω ακολούθησαν την τακτική του προπονητή, επειδή ήμουν στα αποδυτήρια, άκουσα τις οδηγίες, με αυτό τον τρόπο που προσπαθήσαμε να παίξουμε να αμυνθούμε σωστά, αυτό κάναμε και θα βρίσκαμε τις ευκαιρίες όπως και κάναμε, εκμεταλλευτήκαμε μια ευκαιρία.

Βρήκε και ο Ολυμπιακός κάποιες ευκαιρίες, φανήκαμε τυχεροί μπορώ να πω, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πετύχαμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στους ομίλους ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, στην πρόκριση αυτών των ομίλων»,

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη: «Κατέθεσαν ψυχή, αυτό ήταν το στοιχείο που καταθέτει το ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετά χρόνια και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο, ζήλο και προσπάθεια, να ικανοποιούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θέλω να υπερευχαριστήσω τον κόσμο, τα 1800 άτομα που ήταν εδώ, πράγματι ήταν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δίπλα στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί στάθηκαν και αθλητοπρεπείς και επίσης να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε».

Για το μέλλον στους ομίλους και εάν είναι το φαβορί; «Όντως αν κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα, είμαστε πρώτοι, έχουμε όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια, έχουμε δύσκολο δρόμο, εμείς θα προσπαθούμε να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να παίρνει ομάδα σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να υλοποιήσουμε τον στόχο, που είναι η πρόκριση μας στην επόμενη φάση».

Σχόλια