default-image

Παπαγγελής: "Πρωταθλητής ο Ηρόδοτο το Μάιο"

Ποδόσφαιρο
Παπαγγελής: "Πρωταθλητής ο Ηρόδοτο το Μάιο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ ο Ηρόδοτος και ο Γιούχτας είναι οι δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει, έχοντας το απόλυτο νικών και επιβεβαιώνουν από νωρίς ότι έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο Ηρόδοτος μάλιστα είχε πολύ καλή εικόνα και στο φιλικό που έδωσε την Τετάρτη με τον ΟΦΗ και το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων Γιώργος Παπαγγελής αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του αλλά και στο πόσο βοηθούν τους νέους παίκτες φιλικά με τόσο δυνατούς αντιπάλους: «Παίξαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κρήτης και ο προπονητής μας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ και εμείς αποκομίσαμε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία με τους κ. Βασιλειάδη και Τριβιζαδάκη και προσπαθούμε αυτή η δουλειά να βγαίνει και μέσα στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Παπαγγελής μίλησε επίσης με αισιοδοξία για τον φετινό Ηρόδοτο και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της επιστροφής μετά από δύο χρόνια στην Γ' Εθνική: «Προσπαθούμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι, καθώς η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και διαθέτει παίκτες με τεράστια εμπειρία, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο που έχουμε και είναι να πρωταγωνιστήσουμε και στο τέλος, τον επόμενο Μάιο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Ηρόδοτος μετά τη δύσκολη νίκη στην έδρα των Μοιρών έχει την Κυριακή άλλη μια αποστολή στη Μεσαρά, παίζοντας στους Βώρρους με τη Φαιστό για την 4η αγωνιστική, με την ψυχολογία πάντως να είναι εξαιρετική για το συγκρότημα του Λευτέρη Βασιλειάδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News