Αθλητισμός

Διαμαρτυρία Αθλόπολις για τη διαιτησία

Παράπονα για τις διαιτησίες που έχει συναντήσει στα φετινά του παιχνίδια έχει το Αθλόπολις, με τη διοίκηση να εκφράζει μέσω ανακοίνωσης τα παράπονά της μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Χερσόνησο:

«Η διοίκηση του Αθλόπολις εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία με αποκορύφωμα την αντιμετώπιση στην αναμέτρηση κόντρα στη Χερσόνησο για το θεσμό του Κυπέλλου.

Δεν είναι στη φύση μας ούτε και στη φιλοσοφία μας σαν σωματείο να βγάζουμε ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Αναγκαζόμαστε όμως να το κάνουμε για να διαφυλάξουμε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

Από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχουμε παράπονα για τη διαιτησία με αποκορύφωμα τη διαιτησία της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Χερσόνησο για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην χρειαστεί ξανά να βγάλουμε νέα ανακοίνωση καθώς εμείς δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από μία δίκαιη αντιμετώπιση. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανένα σωματείο πόσο μάλλον με τους διαιτητές που σαν θεσμό αλλά και σαν πρόσωπα σεβόμαστε απεριόριστα».

Σχόλια