default-image

Χωρίς τα… τέσσερα γκολ με Τριγλία ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Χωρίς τα… τέσσερα γκολ με Τριγλία ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει την Κυριακής τις 16:00 την Τριγλία Ραφήνας στο Παγκρήτιο Στάδιο και θέλει να συνεχίζει νικηφόρα την πορεία του στην Γ' Εθνική.

Απέναντί του είναι μια πολύπειρη ομάδα της κατηγορίας, η οποία μπορεί φέτος να παρουσιάζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, όμως σίγουρα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα. Μάλιστα, η Τριγλία άλλαξε και τεχνική ηγεσία, με τους Στάθη Ασλάνογλου και Τάκη Χριστόπουλο να αναλαμβάνουν ως τεχνικό δίδυμο αντί του Κώστα Ψυρόπουλου που παραιτήθηκε από τον πάγκο.

Ο Εργοτέλης πάντως έχει να ξεπεράσει και τις δύο σημαντικές απώλειες που αντιμετωπίζει, με τους Έλτον Καλέ και Σέρχιο Λεάλ να έχουν τεθεί νοκ-άουτ για την αναμέτρηση. Ουσιαστικά λείπουν… τα τέσσερα από τα πέντε γκολ που έχουν σημειώσει φέτος οι κιτρινόμαυροι, με τον Λεάλ να έχει σκοράρει τρεις φορές (δύο με Προοδευτική και μία με ΠΟΑ) και τον Καλέ να έχει πετύχει ένα γκολ κόντρα στη Ρόδο.

Βέβαια, επισημαίνουν στην ομάδα ότι ο φετινός Εργοτέλης έχει χτιστεί με αυτό τον τρόπο ώστε να υπάρχουν λύσεις και να καλύπτονται όλα τα κενά που θα δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News