default-image

Σταμάτησε ο Χαρωνίτης από τον ΟΦΗ

Μπάσκετ
Σταμάτησε ο Χαρωνίτης από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Παναγιώτη Χαρωνίτη θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του ο Γιάννης Κόκκινος ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Ηρακλειώτης γκαρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του ισχίο και ανακοίνωσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα και ως εκ τούτου δε θα πρέπει να τον υπολογίζουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής…

Πλέον ο Γιάννης Κόκκινος και οι συνεργάτες του αναζητούν άλλες λύσεις, τις οποίες θα βρουν είτε εκ των έσω είτε με την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη. Ο ΟΦΗ θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με το Ηράκλειο στις 18:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια. Απών θα είναι και ο Μπουμπάρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός 10 ημέρες.

Από το Ηράκλειο δε θα αγωνιστεί ο Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει οικογενειακώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Κρήτη. Τη Δευτέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανόλευκους» και όπως είναι λογικό δε θα είναι έτοιμος στο ματς της πρεμιέρας με τον Αρκαδικό το Σάββατο 8/10.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News