default-image

Ίβιτς: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρός

Ποδόσφαιρο
Ίβιτς: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρός στο αυριανό ματς με την Λίμπερετς σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα που θα φιλοξενηθεί στην Τσεχία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές της Λίμπετετς θα παρουσιαστούν ενωμένοι μετά την περιπέτεια που έζησαν και την ίωση που παραλίγο να αναβάλει το ματς. Αυτό που ουσιαστικά τον ενδιαφέρει είναι πως θα παρουσιαστεί η δική του ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς:

Για την κατάσταση στην Λίμπερετς και το πόσο επηρεάζει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ:

Είχαμε παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες. Μετά την Ξάνθη, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης. Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αν θα γινόταν το παιχνίδι, και δεν μίλησα με τους παίκτες για το παιχνίδι με την Λίμπερετς πριν παίξουμε με την Ξάνθη. Την Τρίτη πήραμε απάντηση ότι το παιχνίδι θα γίνει, και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Τέτοια πράγματα μπορούν να ενώσουν μια ομάδα.

Το ξέρω καλά διότι ήμουν ποδοσφαιριστής και γνωρίζω πως όταν μια ομάδα έχει προβλήματα συσπειρώνεται. Δεν ξέρω πόσες ημέρες δεν έχουν κάνει προπόνηση και πόσοι παίκτες έχουν χάσει προπονήσεις. Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρός ούτε καν σε φιλικά παιχνίδια. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Είναι καλό που διατηρούμε το πρόγραμμά μας. Όσο για την Λίμπερετς, πιστεύω ότι ο προπονητής της Λίμπερετς ξέρει το ποιοι παίκτες θα παίξουν και ποιοι όχι.

Για την πρόκριση και το που θα κριθεί:

Είναι νωρίς να γίνουν υπολογισμοί διότι όλοι έχουμε από έναν βαθμό. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για μας και θα τον διεκδικήσουμε.

Για το πλάνο της ενδεκάδας με αφορμή το παιχνίδι της Ξάνθης:

Προσπαθούμε μετά από κάθε παιχνίδι να ξεκουράζουμε τους ποδοσφαιριστές για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Έχουμε αλλάξει σχεδόν τα πάντα σε σχέση με όσα γινόταν μέχρι πέρυσι και μέχρι στιγμής όλοι οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι, δεν υπάρχουν παράπονα ή φαινόμενα κόπωσης.

Για το αν θεωρεί θετικό αποτέλεσμα την ισοπαλία:

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και την Πέμπτη. Μιλάμε για την δεύτερη αγωνιστική και όχι για την πέμπτη ή την τελευταία. Έχουμε προετοιμαστεί προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά ξέρω ότι άπαντες θα προσπαθήσουν στο 100%.

Για τις μέχρι τώρα επιλογές στην ενδεκάδα:

Έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό είναι καλό για μένα. Βλέπω στη διάρκεια της εβδομάδας την δουλειά που κάνουν όλοι και παίρνω τις αποφάσεις μου για το ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα είναι στο πάγκο.

Για το αν μια νίκη θα είναι το κλειδί για την πρόκριση:

Σίγουρα θα είναι κάτι που θα μας δώσει προβάδισμα, αλλά υπάρχουν και άλλα τέσσερα ματς, άλλοι δώδεκα βαθμοί. Και να νικήσουμε δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε διότι η υπόθεση θα έχει μέλλον.

Για τους Στέφανο Αθανασιάδη και Ευθύμη Κουλούρη:

Είναι δυο παίκτες που κατά την άποψή μου δεν χωράνε μαζί στην ενδεκάδα, με βάση το τρόπο που εγώ σκέφτομαι.

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ:

Όσους περισσότερους θα έχουμε στο πλευρό μας, τόσο το καλύτερο για μας. Είναι θετικό να σε στηρίζουν οι φίλαθλοι και αυτό που θέλω να του πω είναι να συνεχίσουν να έρχονται να βλέπουν και να στηρίζουν την ομάδα, η οποία κάθε φορά δίνει το 100%. Δυστυχώς, δεν κερδίζεις κάθε φορά ακόμα και αν είσαι καλύτερος αλλά κανένας δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα δεν προσπαθεί στα παιχνίδια και δεν παλεύει για τη νίκη, όπως με την Ξάνθη.

Είναι σίγουρο πως περισσότερο από κάθε άλλον, οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν τη νίκη. Κάποιοι παίκτες, σε κάποια παιχνίδια, δεν είναι στο 100% αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε ομάδα, αλλά για μένα είναι σημαντικό να δείχνεις θέληση. Μετά το ματς με την Ξάνθη όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε την Ξάνθη.

Για το σκοράρισμα από τη μεσαία γραμμή:

Περιμένω περισσότερα πράγματα όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Το συζητάμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Στο ποδόσφαιρο, το πιο δύσκολο είναι να βάλεις γκολ.

Για την αποτυχία και των τεσσάρων μεγάλων να νικήσουν:

Δεν είναι καλό που δεν κερδίσαμε εμείς αλλά συνολικά αν το δεις είναι καλό για το πρωτάθλημα. Αυτό το πρωτάθλημα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα.

Φωτογραφία: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News