Αθλητισμός

Διακρίσεις και στη Σερβία για τους μαραθωνοδρόμους του ΟΦΗ

Ακούστηκε για τα καλά στη Σερβία το όνομα του ΟΦΗ αφού με βαλκανικές νίκες και ρεκόρ επέστρεψαν δυο αθλητές του από το βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν από την πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας, στην οποία διεξήχθη το 26ο βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου. Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής Σαριδάκης Ιωάννης με χρόνο 18.06 στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του (Masters 60-65), σημειώνοντας ταυτόχρονα Πανελλήνιο και Βαλκανικό ρεκόρ για την κατηγορία του. Στο ίδιο αγώνισμα ο Παπαδάκης Σταμάτης με χρόνο 16.40 κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία του (Masters 40-44).

Στο αγώνισμα του ημιμαραθωνίου δρόμου (21.1 χιλιόμετρα) ο Παπαδάκης Σταμάτης κατέλαβε την πρώτη θέση τόσο στην γενική κατάταξη όσο και στην κατηγορία του, με τον εξαιρετικό χρόνο 1.14.13. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Σαριδάκης Ιωάννης κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του με χρόνο 1.28.04.

Αμφότεροι οι αθλητές έπιασαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου.

Η διοίκηση του τμήματος στίβου του Ο.Φ.Η. συγχαίρει τους δυο αθλητές για την επιτυχία τους και τους εύχεται αντίστοιχες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου το οποίο θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Σχόλια