default-image

Τρέχουμε όλοι στο Mellon Run με Χαλκιαδάκη, Μηλάκη, Τρουλινό

Σπορ
Τρέχουμε όλοι στο Mellon Run με Χαλκιαδάκη, Μηλάκη, Τρουλινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης και μαζί του, ολόκληρη η Μεσσαρά, έχουν πάρει πολύ "ζεστά" τη διοργάνωση του 1ου "Mellon Run" για την οποία η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο και πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ "Μέλλον", αφού "έκλεισε" τη συμμετοχή του Σεζόν Φερνάντες, αθλητή που επίσης ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου στη Βραζιλία (θα αγωνιστεί με χειρήλατο), οριστικοποίησε τις συμμετοχές τριων ακομα ξεχωριστών αθλητών-τριων από την Κρήτη!

Πρόκειται για τον Κώστα Τρουλινό με τις μεγάλες διακρίσεις και το δίδυμο των επιτυχιών στην ποδηλασία, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη-Αργυρώ Μηλάκη: Τρία παιδιά που συμμετείχαν επίσης στους Παραολυμπιακούς του Ρίο!

Το «Mellon Run» που θα διεξαχθεί-για πρώτη φορά-την Κυριακή 9 Οκτωβρίου είναι μια αθλητική διοργάνωσης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Φαιστού. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΚΡΗΤΗ TV.

Τόπος διεξαγωγής του αγώνα είναι η  Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού με την εκκίνηση και τον τερματισμό στο πρώην Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Ώρα εκκίνησης για τα 16 χιλιόμετρα 10:00 πμ, για τα 6 χιλιόμετρα δέκα λεπτά αργότερα και  για το 1 χιλιόμετρο στις 10:20 πμ

Η μεγάλη διαδρομή έκτασης 16 χιλιομέτρων  θα ξεκινάει από τα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, θα συνεχίζει με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και θα καταλήγει πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που θα περιλαμβάνει  τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.

Η δεύτερη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων , μπορεί να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση.

Τέλος οι μικρότεροι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν σε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου προς την ίδια κατεύθυνση.

Το όριο για τον αγώνα 16 χλμ είναι 200 δρομείς, στα 6 χιλιόμετρα 200 δρομείς και πεζοπόροι και στο 1 χιλιόμετρο οι 100 μαθητές!

Το κόστος συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες είναι 5 ευρώ και  το αντίτιμο της συμμετοχής, θα δοθεί εξολοκλήρου στο σύλλογο ΑμΕΑ «Το Μέλλον».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News