Αθλητισμός

Οριστικά εκλογές στην ΕΠΟ στις 26 Οκτωβρίου

Εκδικάστηκε σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή των έξι Ενώσεων (ΕΠΣ Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Σάμου, Θεσσαλίας, Γρεβενών και Αν. Αττικής) οι οποίες ανήκουν στην αντιπολίτευση αλλά η απόφαση ήταν απορριπτική.

Έτσι οριστικά οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά.


Οι αντιπολιτευόμενες Ενώσεις ζητούσαν να αλλάξει η ημερομηνία των εκλογών της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθότι υποστήριζαν ότι η Γενική Συνέλευση δεν έχει προκηρυχθεί νόμιμα λόγω μη νόμιμης σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, αυτό αφορούσε στη μη αναπλήρωση της θέσης του Γιώργου Γκιρτζίκη ως μέλους και τη μη αναπλήρωση του εκπροσώπου της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, Θεόδωρου Παπαδόπουλου που έχει εδώ και καιρό παραιτηθεί.

Παράλληλα, ως επιπλέον λόγος της προσφυγής των έξι εν λόγω Ενώσεων δινόταν το ότι έπρεπε πρώτα να γίνει Συνέλευση για την εκλογή Εκλογικής Επιτροπής και στη συνέχεια να προκηρυχθεί Γ.Σ. για τις εκλογές, καθώς και ότι από την ημέρα της Γ.Σ. για την εκλογή Εκλογικής Επιτροπής μέχρι την υποβολή των υποψηφιοτήτων δεν θα υπάρχουν καθόλου χρονικά περιθώρια (μόνο μία μέρα).

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη προσφυγή της «αντιπολίτευσης» η οποία και δεν γίνεται αποδεκτή -σε μια κομβική απόφαση για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Σχόλια