default-image

Νέα αρχή για το μπάσκετ του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Νέα αρχή για το μπάσκετ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δική του επανεκκίνηση θέλει να κάνει ο μπασκετικός ΟΦΗ, βαδίζοντας στα… χνάρια της ποδοσφαιρικής ομάδας, ξεκινώντας την προσπάθεια του στη Γ' Εθνική.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας και κεντρική φιλοσοφία, είναι να παρουσιαστεί ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα αναδείξει τη σκληρή δουλειά του προπονητή, Γιάννη Κόκκινου και των αθλητών. Άλλωστε, στο μεταγραφικό πεδίο, δεν επιλέχθηκαν τυχαία αθλητές κυρίως από την Κρήτη και με συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Στήριξη μέσω των διαρκείας

Το πρώτο τζάμπολ για την εφετινή σεζόν θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου και η επιτροπή μπάσκετ «τρέχει» όλα τα οργανωτικά ζητήματα, ενώ έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για να υπάρξουν έσοδα.

Κοστίζουν 40 ευρώ και υπάρχει ικανοποιητική ζήτηση, για τους 13 εντός έδρας αγώνες της ομάδας του ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ. Για τους γονείς που έχουν αθλητές στην ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 30 ευρώ.

Το μέλος της επιτροπής μπάσκετ, Συμεών Καμπάκας τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας θα είναι για μας μια μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε για να βρούμε έσοδα. Χρειαζόμαστε στήριξη για την απόφαση που πήραμε, να επαναφέρουμε σιγά-σιγά το μπάσκετ του ΟΦΗ».

Οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ έχουν ήδη κυκλοφορήσει με το γνωστό σύνθημα και της ποδοσφαιρικής ομάδας «και ας φάγαμε ξενέρες στις δύσκολες σου μέρες, εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ».

Τέλος, να σημειωθεί ότι εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γήπεδα της οδού Εφόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News