default-image

Η... διπλή πικρία για τον ΠΟΑ

Αθλητισμός
Η... διπλή πικρία για τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά την ήττα στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, οι παίκτες του ΠΟΑ αποχώρησαν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και υπό το ζεστό χειροκρότημα των φίλων τους, που αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθειά τους.

Σίγουρα στο Ατσαλένιο δεν μπορούν να… χωνέψουν εύκολα τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο, αφού πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι νικητές αλλά τελικά δεν πήραν ούτε την ισοπαλία. Έτσι δεν είχε συνέχεια το νικηφόρο σερί των δύο πρώτων αγωνιστικών όμως για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα είχε εξαιρετική εικόνα.

Η διαιτησία του Χανιώτη Τσαγκαράκη χαρακτηρίζεται επίσης αρνητική και στο Ατσαλένιο υποστηρίζουν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος και αναφέρονται σε δύο φάσεις: Στο χέρι του Τζανή που δεν δόθηκε πέναλτι όπως και στο φάουλ που κερδίζει ο Κατσικοκέρης πριν ο Εργοτέλης βάλει το γκολ της νίκης, ένα φάουλ που χαρακτηρίζεται ανύπαρκτο.

Το μεγαλύτερο κέρδος πάντως του ΠΟΑ στο χθεσινό ματς ήταν η δυναμική παρουσία των φιλάθλων του, καθώς ακόμα και άνθρωποι που είχαν χρόνια να πάνε στο γήπεδο, παρακολούθησαν το ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Και σίγουρα θέλουν δυναμική παρουσία του κόσμου και στα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News