default-image

Σκόνταψε και η ΑΕΚ, 0-0 με Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο
Σκόνταψε και η ΑΕΚ, 0-0 με Ηρακλή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιστική... ακατάλληλη για τους μεγάλους ήταν η 5η της Σούπερ Λίγκας! Μετά τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που δε νίκησαν, απόψε ήταν η σειρά της ΑΕΚ να φέρει ισοπαλία 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Οι "κιτρινόμαυροι" με αυτό το αποτέλεσμα έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα αυτό το γεγονός φαίνεται να τους είχε αγχώσει και γι' αυτό παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Χάνοντας ένα ημίχρονο και με τον Κετσπάγια να μη βρίσκει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να πάει με «αέρα» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δυο φορές ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ -σε χέρι του Μπαρτολίνι και πτώση του Χριστοδουλόπουλου- ωστόσο ο διαιτητής Μπλάνας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και στις δύο περιπτώσεις.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Σιμόες (72' Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46' Πλατέλλας), Μπακασέτας, Πατίτο, Πέκχαρτ (46' Χριστοδουλόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60' Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54' Πασάς), Περόνε (83' Λουκίνας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News