Αθλητισμός

Δίδαξαν τένις στο Ηράκλειο ΟΑΑ για καλό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το «1ο Φιλανθρωπικό Street Tennis 2016» στην πλατεία Αγίου Τίτου με πρωτοβουλία του Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν διπλός καθώς από την μια, ήταν να γνωρίσει η νεολαία του Ηρακλείου τον κόσμο του τένις και από την άλλη να μαζευτούν χρήματα που θα βοηθήσουν στην ανέγερση των παιδικών χωριών SOS Κρήτης. Μετά από πολύ καλή οργάνωση και οι δύο στόχοι επετεύχθησαν. Από νωρίς η πλατεία του Αγίου Τίτου είχε μετατραπεί σε έναν απέραντο τενιστικό παιδότοπο έτοιμο να υποδεχθεί τόσο τα παιδιά που θα ήθελαν να δοκιμάσουν το τένις όσο και τον κόσμο που είχε διάθεση αλληλεγγύης.

Συνολικά στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 120 παιδιά διαφόρων ηλικιών από τα οποία περίπου 50 είχαν την πρώτη τους επαφή με το τένις ενώ τα υπόλοιπα αφορούσαν παιδιά που παρακολουθούν ήδη τα προγράμματα του συλλόγου αλλά και παιδιά των αγωνιστικών ομάδων και των ακαδημιών σε ρόλο βοηθών - προπονητών.

Ταυτόχρονα προπονητές, παιδιά και Διοίκηση «έτρεξαν» με όλη τους την ενέργεια τον φιλανθρωπικό στόχο της εκδήλωσης μαζεύοντας πάνω από 900€ για το παιδικό χωρίο SOS Κρήτης, βάζοντας τα θεμέλια για μία σχέση συνεργασίας και συμπαράστασης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ηράκλειο Ο.Α.Α. κ. Μιχάλης Δελάκης, αφού ευχαρίστησε τους προπονητές του συλλόγου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και τον ζήλο που επέδειξαν τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και κατά την διάρκεια αυτής, παρέδωσε στην κ. Μιράντα Τζοβενή ως πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής των χωριών SOS, τα χρήματα που μαζεύτηκαν, συγχαίροντας την για το έργο που επιτελεί τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της.

Από την πλευρά της η κ. Τζοβενή αφού αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο των χωριών SOS ευχαρίστησε τον κ. Δελάκη αλλά και όλο το Ηράκλειο Ο.Α.Α. για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε να υπάρξουν τέτοιες είδους πρωτοβουλίες - συνεργασίες και στο μέλλον.

Την ευθύνη της οργάνωσης της εκδήλωσης είχαν οι Μανόλης Δολιανίτης, Γιάννης Ζώζιος, Νικολέτα Λιονή, Νίκος Μελισσουργάκης, Ζαχαρένια Συλιγάρδου, Κώστας Τζιγκουνάκης και Μανώλης Φραγκιαδάκης.]

Το Δ.Σ. του Ηράκλειο  Ο.Α.Α. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την εκδήλωση.

Σχόλια