default-image

Γεωργούτσος: Πιστεύω ότι θα πάμε καλά

Μπάσκετ
Γεωργούτσος: Πιστεύω ότι θα πάμε καλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Εργοτέλη ξεκινά μία πολύ δύσκολη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την προσεχή Κυριακή (καλώς εχόντων των πραγμάτων καθώς εκκρεμεί μία δικαστική απόφαση για τον πρώτο αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα, τον Έσπερο Πατρών).

Η ομάδα φιλικό με φιλικό δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο, ωστόσο, είναι εμφανείς κάποιες ελλείψεις που έχει στο ρόστερ της κυρίως στους ψηλούς.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του Σπύρου Γεωργούτσου. Ο έμπειρος φόργουορντ επέστρεψε στον Εργοτέλη γιατί το ήθελε, όπως επισήμανε στο neakriti.gr, ενώ αναφερόμενος στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας του είπε: «Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Κάνουμε προπόνηση πρωί βράδυ και γι' αυτό είμαστε στα πόδια ακόμα σφιχτοί. Πιστεύω ότι έχουμε ενέργεια, δείχνουμε χαρακτήρα, όμως ακόμα έχουμε κενά διαστήματα. Με τον καιρό, όμως πιστεύω ότι θα βρεθούμε ακόμα καλύτερα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Στην ουσία, εάν εξαιρέσεις τον ΟΦΗ, κόντρα στο Ηράκλειο ήταν το πιο δυνατό φιλικό που έχουμε δώσει ως τώρα. Κοντράραμε λίγο τους εαυτούς μας, τις αντοχές μας για να δούμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με μία ομάδα που είναι μία κατηγορία πάνω από εμάς. Νομίζω τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

 

Ερωτηθείς εάν ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός για τον Εργοτέλη, ο Σπύρος Γεωργουτσος τόνισε: «Είναι ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών. Θεωρώ ότι όποιος έχει το πιο βαθύ ρόστερ  θα έχει μεγαλύτερη τύχη να πετύχει το στόχο του. Από εκεί και πέρα, για τον Εργοτέλη, εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι η παραμονή θα έρθει. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος. Τώρα εάν πάμε για το κάτι παραπάνω θα βλέπουμε παιχνίδι το παιχνίδι…».

 Όσο για το που θα στηριχθεί ο φετινός Εργοτέλης είπε: «Η προπόνηση θα είναι το όπλο της ομάδας. Και στην έδρα μας να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Προσπαθούμε να δέσουμε τα έμπειρα με τα άπειρα παιδιά, όμως όλα αυτά θα γίνουν μέσα από την προπόνηση», κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφίες: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News