default-image

Σφαιρόπουλος: Να μας γίνει μάθημα η ήττα

Αθλητισμός
Σφαιρόπουλος: Να μας γίνει μάθημα η ήττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κέρδος που είχε η ομάδα του από τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Ηρακλείου στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα από την Ανατολού Εφές με 79-86, αφού υπάρχουν τα περιθώρια για βελτιώσεις στη συνέχεια.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

"Ήταν σημαντικό ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος παίζει αιφνιδιασμό, αλλά δεν τον περιορίσαμε. Έτσι, το νωθρό ξεκίνημά μας, μας φόρτωσε πόντους από αιφνιδιασμούς και από χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Χαμηλώσαμε το σκορ, αλλά η Εφές δεν μας άφησε περιθώρια αντίδρασης. Θα μας κάνει καλό αυτή η ήττα για να δουλέψουμε περισσότερο και να μας γίνει μάθημα. Από αυτά τα τουρνουά κερδίζεις πολλά πράγματα», δήλωσε ο προπονητής του.

Ο Παπαπέτρου

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε: «Δεν μπήκαμε καλά, κάναμε λάθη στο ξεκίνημα και δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Δεν καταφέραμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι λόγω του ότι η Εφές ήταν πιο δυνατή και πιο έτοιμη. Ήταν μια χρήσιμη ήττα, θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα μάθουμε από αυτά. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε και στη διοργάνωση που ήταν εξαιρετική. Θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα, που θα είναι διαφορετική με περισσότερα παιχνίδια. Φέτος, θέλουμε να παίξουμε πιο δυνατά, πιο γρήγορα και να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητα μας.»

Φωτογραφία: imageservice.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News