default-image

Η δήλωση Βρέντζου για το ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Η δήλωση Βρέντζου για το ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος σε δήλωσή του μετά το ντέρμπι με τον ΠΟΑ, ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΟΑ, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα τον αδικεί και ένας κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν αυτοί!

Η δήλωση Βρέντζου:

"Να ξεκινήσω μ' ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους μας! Ήταν πραγματιά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ και με τη στήριξη τους συνέβαλαν σημαντικά στη σημερινή μεγάλη νίκη. Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να υποστηρίζουν την ομάδα μας, με τρόπο αξιοπρεπή και κόσμιο, όπως αρμόζει στο ήθος και στην ιστορία του Εργοτέλη, παρά τις συνεχείς προκλήσεις και συχνές επιθέσεις που δέχτηκαν (με αποκορύφωμα μετά την επίτευξη του 2ου γκολ). Την περασμένη βδομάδα γκρίνιαξα για την μικρή παρουσία τους στο Παγκρήτιο, σήμερα όμως μου έβαλαν τα γυαλιά κι επανόρθωσαν με το παραπάνω!

Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ για την παληκαρίσια νίκη! Η απόδοση τους δεν ήταν καλή, μπορούν και οφείλουν να παίξουν πολύ καλύτερα, είχαμε τύχη, αλλά στο τέλος της μέρας αυτό που μετράει και μένει είναι οι 3 βαθμοί. Με τέτοιες νίκες κερδίζονται τα πρωταθλήματα κι εμείς φέτος, εύκολα ή δύσκολα, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση του ΠΟΑ! Έχουν καταφέρει, με πολύ χαμηλό μπάτζετ απ' ότι ακούω, να φτιάξουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το σημερινό αποτέλεσμα τους αδικεί, άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας κι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν αυτοί. Η σημερινή τους απόδοση, το πάθος κι η δύναμη τους, πρέπει ν' αποτελέσουν παράδειγμα για τους δικούς μας ακριβοπληρωμένους παίκτες...

Ο Γιάννης Καλέμπουμπας είναι ένας παράγοντας "διαμάντι" και ο ΠΟΑ ένα σωματείο "κόσμημα" για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου κι ευρύτερα της Κρήτης. Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων οπαδών του ΠΟΑ (και κάποιων φίλων τους) δεν μπορεί να χαλάσει την εκτίμηση μας προς την ομάδα του Ατσαλένιου και να διαταράξει τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

Τέλος καλό, όλα καλά...

Σήμερα κάναμε ακόμα ένα βήμα, μένουν άλλα 25...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News