default-image

Ο Εργοτέλης τη νίκη (1-2), ο ΠΟΑ τις εντυπώσεις

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης τη νίκη (1-2), ο ΠΟΑ τις εντυπώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης απέδρασε με τη νίκη από το Ατσαλένιο επικρατώντας 1-2 του ΠΟΑ και παραμένοντας στην κορυφή της Γ' Εθνικής έχοντας συγκάτοικο πλέον μόνο τον Ερμή Ζωνιανών, αφού οι Ατσαλενιώτες έμειναν πιο πίσω στη βαθμολογία.

Στο Ατσαλένιο δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα και η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς εξαιρετική σε αυτό το ηρακλειώτικο ντέρμπι, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Ο Εργοτέλης πήρε το τρίποντο όμως ο ΠΟΑ ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συνολική παρουσία του και σίγουρα δεν άξιζε να ηττηθεί όμως σίγουρα ντέρμπι με τέτοιες ιδιαιτερότητες κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο ΠΟΑ έχει και παράπονα για τη διαμαρτυρία ζητώντας δύο πέναλτι, ένα στο α' ημίχρονο για τράβηγμα στον Πετράκη και ένα στην επανάληψη για χέρι παίκτη του Εργοτέλη.

Οι νικητές προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Λεάλ αλλά είχαν την ατυχία να χάσουν λίγα λεπτά αργότερα τον Ουρουγουανό με τραυματισμό. Μάλιστα ο Εργοτέλης έμεινε και με 10 παίκτες στο 63' λόγω αποβολής του Τσουμάγκα.

Μετά την αποχώρηση του Λεάλ αλλά και στο β' ημίχρονο ο ΠΟΑ ήταν εμφανώς ανώτερος, είχε σημαντικές φάσεις και ισοφάρισε στο 79' με χρυσή αλλαγή τον Σακλαμάκη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς οδεύει στην ισοπαλία, ήρθε ο Άλκης Δημήτρης και με εντυπωσιακό φάουλ στο 89' έγραψε το 1-2 για τον Εργοτέλη.

Στο τέλος, οι παίκτες του Εργοτέλη χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο τους αλλά χειροκροτήθηκαν από τους Ατσαλενιώτες και οι παίκτες του ΠΟΑ, με τον φίλαθλο κόσμο να αναγνωρίζει την σπουδαία προσπάθειά τους στο ντέρμπι...

Η εξέλιξη του αγώνα

11' ΓΚΟΛ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΜΕ ΛΕΑΛ!

Από σέντρα του Κοιλιάρα, ο Λεάλ σκοράρει στο Ατσαλένιο και κάνει το 0-1 για τον Εργοτέλη. Αδράνησε η άμυνα του ΠΟΑ και ο Ουρουγουανός δεν άφησε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανεκμετάλλευτη.

23' Αποχωρεί τραυματίας ο Λεάλ και τη θέση του παίρνει ο Βογιατζής.

25' Ζήτησε πέναλτι ο ΠΟΑ για τράβηγμα στον Πετράκη.

Έχει ανεβάσει ρυθμούς μετά το 25' ο ΠΟΑ και πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Εργοτέλη.

ΦΙΝΑΛΕ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1.

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο με τον ΠΟΑ να έχει μπει πολύ δυνατά και να αγγίζει την ισοφάριση στο 50' με τον Στεφανάκο να αποκρούει με τα πόδια σε πλασέ του Πετράκη.

58' Έντονες διαμαρτυρίες του ΠΟΑ, ζητώντας χέρι μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Ρουμπάκη.

63' Μένει με δέκα ο Εργοτέλης καθώς αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Τσουμάγκας για χτύπημα στον Καρβελά.

77' Αλλαγή για Εργοτέλη, με τον Κατσικοκέρη να παίρνει τη θέση του Πόι. Ενώ για τον ΠΟΑ τη θέση του Μπουτσάκη πήρε ο Σακλαμάκης.

79' ΓΚΟΛ 1-1 Ο ΠΟΑ!

Χρυσή αλλαγή για τον ΠΟΑ ο Σακλαμάκης, μόλις μπήκε στο ματς στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αξιοποίησε τη σέντρα του Καρβελά και ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά για τους γηπεδούχους.

88' Μεγάλη ευκαιρία για ΠΟΑ, με το Στεφανάνο να απομακρύνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Τριανταφύλλου.

89' ΓΚΟΛ 1-2 Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!

Με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης δίνει εκ νέου προβάδισμα 1-2 στον Εργοτέλη. Κόντρα στη ροή του αγώνα το γκολ που φέρνει τον Εργοτέλη κοντά στη νίκη. Ενταση στην κερκίδα μετά το γκολ του Εργοτέλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά με βοηθούς τους Μαρνέζο-Καντανολέων από την ίδια Ένωση.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (87' Βρεττός), Μπουτσάκης (77' Σακλαμάκης), Τριανταφύλλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας (91' Κολόκας), Μισέλ, Καϊμακαμούδης, Λεάλ (23' λ.τ. Βογιατζής), Πόι (76' Κατσικοκέρης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News