default-image

Γ. Μακράκης: Χρειαζόμαστε προσθήκες

Μπάσκετ
Γ. Μακράκης: Χρειαζόμαστε προσθήκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανάγκη να μεγαλώσει το ρόστερ του Εργοτέλη ενόψει της πρεμιέρας της Β' Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή 2/10 τόνισε ο Γιώργος Μακράκης μετά το φιλικό με το Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Αλικαρνασσού.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε αρχικά στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα του φιλικού (τα έσοδα δόθηκαν στο σύλλογο "Ηλιαχτίδα"  τονίζοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που σαν ομάδα κι εμείς και το Ηράκλειο μπορέσαμε, τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο, να προσφέρουμε κάτι σε αυτό το σύλλογο που κάνει τεράστια δουλειά. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες. Νομίζω ο χώρος του αθλητισμού μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι και είμαι χαρούμενος που το κάναμε σε αυτό το παιχνίδι».

Αγωνιστικά, ωστόσο, ο Γιώργος Μακράκης θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνουν προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας του. Αρχικά για το φιλικό είπε: «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά φιλικά παιχνίδια και για εμάς ήταν πάρα πολύ καλό αυτό το φιλικό. Το ρόστερ μας είναι "φτωχό"  και δεν έχουμε τη δυνατότητα στην προπόνηση να παίξουμε τόσο δυνατά. Το Ηράκλειο σήμερα έκανε αλλαγές σε όλα τα σκριν και μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα με τα μεγάλα κορμιά που έχει. Δεν είμαστε έτοιμοι σίγουρα σαν ομάδα. Θα θέλαμε τον Μαχαιριανάκη στην ομάδα γιατί από εκεί που τον μετρούσαμε για βασικό παίκτη, μας ανακοίνωσε ότι θα κάνει μόνο μία προπόνηση την εβδομάδα γιατί θα διαβάζει για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Το καλοκαίρι μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Μας το είπε την προηγούμενη εβδομάδα και για εμάς είναι μεγάλη απώλεια γιατί χάσαμε ένα ψηλό γκαρντ, τον οποίο τον έχουμε ανάγκη. Επίσης θέλαμε να βρούμε ένα ψηλό παίκτη γιατί τα δικά μας παιδιά είναι άπειρα. Είναι πολύ σημαντικό όταν μία ομάδα πιέζει και θέλει να παίξει επιθετικά για να φύγει στον αιφνιδιασμό θα πρέπει να πάρει το ριμπάουντ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα κουβεντιάσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Χρειαζόμαστε προσθήκες, αλλά  δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να τις κάνουμε. Θα δούμε  στο επόμενο διήμερο και με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουμε, γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά, τα οποία πιστεύουμε και θα τα βοηθήσουμε για να μας βοηθήσουν».

Αναφερόμενος, τέλος στην πρεμιέρα με τον Έσπερο τόνισε: «Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με μόλις δύο δυνατά φιλικά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την 1η αγωνιστική με την περίπτωση του Εσπέρου γιατί εκκρεμεί η ένσταση της Αγίας Παρασκευής, η οποία έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ. Περιμένουμε λοιπόν και αυτό και συνεχίζουμε τη δουλειά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News