default-image

Β. Ράλλης: Είμαστε καλά για την εποχή

Μπάσκετ
Β. Ράλλης: Είμαστε καλά για την εποχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παικτών του στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη έμεινε ο Βασίλης Ράλλης, ο οποίος στάθηκε αρχικά στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα που είχε το παιχνίδι. «Δε χρειάζεται να κάνουμε φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα μόνο τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι όποτε μπορούμε να προσφέρουμε κάτι να το κάνουμε ανά πάσα στιγμή και σε κάθε παιχνίδι όταν γίνεται και μπορούν οι ομάδες».

Όσον αφορά στο παιχνίδι είπε: «Το φιλικό ήταν το πιο δυνατό που έχουμε παίξει ως τώρα. Μπορέσαμε να δούμε περισσότερα πράγματα. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι, ούτε εμείς, ούτε ο Εργοτέλης. Θέλαμε να βάλουμε σε ρυθμό παιχνιδιού τον Κουπίδη, ο οποίος είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να μας βοηθήσει. Θεωρώ ότι πήγαμε καλά σε σχέση με την εποχή που βρισκόμαστε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια, ειδικά στην άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, μπορούσαμε και λίγο καλύτερα, όμως το επίπεδο της κούρασής μας δε μας το επέτρεψε. Προχωράμε, θα προγραμματίσουμε άλλο ένα φιλικό για το επόμενο Σάββατο».

Αναφερόμενος στον Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος αναμένεται μεθαύριο Δευτέρα στο Ηράκλειο είπε: «Ο Λάτοβιτς θα έρθει τη Δευτέρα για να υπογράψει, θα φύγει και θα ξαναγυρίσει μέσα στην εβδομάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Σίγουρα δε θα είναι έτοιμος στην αρχή, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Η ομάδα άργησε να φτιαχτεί με την ιστορία της ανόδου στην Α1. Είναι σε καλό επίπεδο από όσο ξέρω σωματικά και θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News