default-image

Όλα έτοιμα για το Ράλι Σπριντ Μάλια-Κράσι

Αθλητισμός
Όλα έτοιμα για το Ράλι Σπριντ Μάλια-Κράσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Κράσι θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Κρήτης σήμερα, καθώς διεξάγεται το Ράλι σπριντ Μάλια-Κράσι.

Δεκαεννέα πληρώματα θα πάρουν θέση εκκίνησης στον αγώνα που διοργανώνει ο Α.Ο. Κρήτης και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το Ράλι Κρήτης, που φέτος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου.

Η ειδική διαδρομή Μάλια-Κράσι έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί τρεις φορές. Το πρώτο τμήμα της χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλα γρήγορα "S", ενώ στη συνέχεια ανηφορίζει και στο δεύτερο μισό της υπάρχουν αρκετά σημεία που προσφέρουν πανοραμική θέα στους θεατές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από τα Μάλια το πρωί της Κυριακής στις 11 ακριβώς, και 15 λεπτά αργότερα θα πάρει «Go» από την εκκίνηση της ειδικής. Θα ακολουθήσει ανασυγκρότηση και service park στην αντιπροσωπία SYM στα Μάλια.

Στις 12:50 μ.μ. θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα. Τα πληρώματα θα οδηγηθούν και πάλι σε ανασυγκρότηση και service park και στις 14:25 θα διεξαχθεί για τρίτη και τελευταία φορά η ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στα Μάλια στις 15:05.Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 82 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 28,5 είναι καθαρά αγωνιστικά.

Οι συμμετοχές είναι οι εξής: Φίλικας Γ.-Μαρτάκης Σ. (Ford Escort-Cosw), Περουλάκης Γ.-Σαρρής Λ. (Mitsubishi EVO), Κακεπάκης Ι.-Μπαρδάκης Σ. (Mitsubishi EVO IX), Αναπολιοτάκης Γ.-Τσιούκας Αθ. (Seat Ibiza), Κτιστάκης Δ.-Κτιστάκης Μ. (Peugeot 306), Γομπάκης Λ.-Γομπάκης Σ. (Honda Civic), Φρατζεσκάκης Δ.-Κλαριδόπουλος Φ. (Ford Fiesta), Πατσουράκης Μπ.-Ζωφάκης Γ. (Honda Civic), Ζερβάκης Μ. (Peugeot 205), Μαραγκάκης Α.-Μαραυγάκη Κ. (Peugeot 106 S16), Νικολίτσης Μ.-Πετράκης Κ. (Peugeot 106 S16), Πόλιας Μ.-Κοροβέζος Δ. (Citroen Saxo), Παρθενιάδης Β.-Χατζάκης Κ. (Citroen Saxo VTS), Ιωαννίδης Γ.-Γονάκης Γ. (Citroen AX), Βρανάς Γ.-Θεοδωράκης Λ. (Peugeot), Πουλάκης Μ.-Προβιδάκης Β. (Toyota Yaris), Σταματάκης Σ.-Πουλάκης Γ. (Peugeot 106 kit car), Δήμου Γ.-Λιοδάκης Γ. (VW Polo), Ανδρής Θ. (Suzuki Swift-GTI).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News