default-image

Φιλικό με ΑΟ Χανιά για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Φιλικό με ΑΟ Χανιά για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλοντας να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο ΟΦΗ προγραμμάτισε ένα ακόμη φιλικό για την επόμενη εβδομάδα εφόσον τελικά δεν ξεκινήσει το διήμερο 1-2/10 το πρωτάθλημα της Football league.

Πιο συγκεκριμένα, η ηρακλειώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την 1η Οκτωβρίου στις 17:30 στο «Θεόδωρος  Βαρδινογιάννης» τον ΑΟ Χανιά σ' ένα ματς πρόβα ενόψει του πρωταθλήματος καθώς και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

Την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό, ενώ την προσεχή Τετάρτη (28/9) θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, με τον Ηρόδοτο (ομάδα Α1 ΕΠΣΗ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το προπονητικό πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, θα ξεκινήσει με προπόνηση που θα γίνει τη Δευτέρα (26/9) στις 10 το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

Ισοπαλία για την Κ19

Την ίδια ώρα, η ομάδα του ΟΦΗ Κ19 ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς στο πλαίσιο της Α1 ΕΠΣΗ. Τα γκολ για την δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, σημείωσαν ο Ρεμούνδος και ο Νηστικάκης.

«Σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού πήγαμε καλά, σε ένα άλλο είμαστε μέτριοι. Δουλεύουμε στο να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας» ανέφερε ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης.

Η Κ19 του ΟΦΗ προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, που θα είναι με τον Κεραυνό την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News