Αθλητισμός

Εκλογές στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης τον Οκτώβρη

Για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ή το Σάββατο 22/10, εφόσον δεν υπάρξει απαρτία την πρώτη μέρα, στις 18:00, στο Στάδιο Ελευθερίας, ορίστηκε η γενική συνέλευση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την υπ' αριθμό   42/20-9-2016 απόφασή του και σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό καλεί τα μέλη του σε:

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο Ηράκλειο στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης (Εθνικό στάδιο Ελευθερίας Ηρακλείου), με τα παρακάτω θέματα.

1.    Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2.    α) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 21-10-2012 μέχρι 21/10/2016. Έγκριση και απαλλαγή της διοίκησης.

     β) Οικονομικός και Ταμειακός απολογισμός εσόδων - εξόδων και έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής από 21-10-2010 μέχρι 21/10/2016.  Έγκριση απολογισμού και απαλλαγή της διοίκησης από κάθε   διαχειριστική ευθύνη.

3.   Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενου από επτά (7) τακτικά μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά και  Εξελεγκτικής Επιτροπής αποτελούμενης από τρία (3) τακτικά μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 18.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Κάθε αθλητικό σωματείο με δικαίωμα ψήφου εκπροσωπείται στην  Γενική Συνέλευση με ΕΝΑ (1) αντιπρόσωπο και τον αναπληρωτή του. Οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι μέλη του σωματείου και μόνιμοι κάτοικοι της γεωγραφικής περιοχής που έχει έδρα η Ε.Α.Σ. (δηλαδή στην Κρήτη) τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια ή να ασκούν σε αυτήν τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Οι αντιπρόσωποι ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και πρέπει κατά τον χρόνο του ορισμού τους, να έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στα όργανα του σωματείου τους.

Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΜΕ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

ΤΑΚΤΙΚΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

1

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ 

ΛΑΒΟΥΤΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ

2

Ο.Φ.Η.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ

ΣΑΜΨΩΝ

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

3

Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΤΖΑΚΗΣ

4

Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

5

Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ

ΦΩΤΗΣ

ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ

ΝΙΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ

6

Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗΣ

7

Α.Ο. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΠΑΓΚΑΛΟΥ

8

ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο.

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

9

Α.Ο. ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ

ΜΠΙΚΑΚΗ

10

ΣΥΛ. ΜΑΡΑΘ. ΚΡΗΤΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

11

Γ.Α.Σ.  ΜΑΛΛΙΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΛΙΛΕΣ

ΜΑΡΙΑ

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ

12

Γ.Σ. ΒΙΤΣ.   ΚΟΡΝΑΡΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΤΕΡΖΗΣ

13

ΓΑΣ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΙΛΑΝΔΑΡΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ

Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ*

ΤΑΚΤΙΚΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

1

Ε.Α. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΕΛΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΙΝΘΟΥΡΑΚΗΣ

2

Γ.Ε.  ΜΕΣΣΑΡΑΣ

ΛΟΡΕΤΑ

ΛΑΜΠΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

3

Γ.Σ.  ΡΕΘΥΜΝΗΣ

4

Α.Ο.  ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ

5

ΑΠΣ  ΠΗΓΑΣΟΣ 

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

6

ΑΠΣ  ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

* Τα σωματεία χωρίς δικαίωμα ψήφου, έχουν μόνο δικαίωμα λόγου.

 Τα Σωματεία πρέπει να γνωστοποιήσουν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης τους αντιπροσώπους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς δεκα πέντε (15) ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 14.00, διαφορετικά οι αντιπρόσωποι παραμένουν οι ίδιοι που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα άρθρα 10, 11, 12 και 15 του καταστατικού της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, οι δε υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβληθούν πέντε (5) ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ  17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 14.00, στα γραφεία της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης».

Σχόλια