default-image

Έκανε... φτερά 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία της ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Έκανε... φτερά 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σκάνδαλο είναι έτοιμο να «τινάξει στο αέρα» την ΕΠΟ, πρόσωπα της οποίας φέρονται να έχουν καταχραστεί ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο προοριζόταν για την ανέγερση αθλητικού κέντρου στις πυρόπληκτές περιοχές.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το ΣΔΟΕ μετά από έρευνα βρήκε ότι έχει «χαθεί» ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων, δηλαδή, περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, χρήματα τα οποία είχε λάβει η ομοσπονδία από την UEFA το 2007 για την ανέγερση αθλητικού κέντρου σε πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη "Σπιάντζα" του Πύργου Ηλείας.

Το μεγάλο ερώτημα είναι που έχουν πάει αυτά τα χρήματα και ποιος τελικά τα έχει καταχραστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το δημοσίευα, οι άνθρωποι της ΕΠΟ προσπάθησαν να κρύψουν τα βιβλία και τα οικονομικά στοιχεία εκείνης της περιόδου κατά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Η τελευταία σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού, που γνωρίζει τις συμφωνίες της ΕΠΟ και έχει στοιχεία για κάποια έσοδά της, ανακάλυψε μια αποθήκη στην οδό Φυλής στην οποία υπήρχαν τα βιβλία με τα έσοδα και έξοδα της περιόδου.

Το ΣΔΟΕ κατάσχεσε 12 κούτες στις οποίες υπάρχουν πολλά στοιχεία. Μέχρι τώρα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, έχει ελεγχθεί ένας μέρος των στοιχείων που βρίσκονται στην κατοχή του ΣΔΟΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News