default-image

Λύρες και μπάρμπεκιου στην προπόνηση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Λύρες και μπάρμπεκιου στην προπόνηση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλό κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ  φαίνεται μέσα, αλλά και έξω από το γήπεδο. Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι διοικητικοί παράγοντες λειτουργούν σε οικογενειακό κλίμα το οποίο ενισχύουν σε κάθε ευκαιρία.  

Μια ακόμη επιβεβαίωση του καλού κλίματος, ήρθε στο «μπάρμπεκιου» που έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την Πέμπτη το βράδυ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην όμορφη ομιλίτικη βραδιά το «παρών» έδωσαν ακόμη εκτός από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Αποστολάκης, Ζερβάκης, Ανδριαδάκης), οι μέτοχοι του ΟΦΗ (Αντίπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Βασίλης Ζιδιανάκης, Γιώργος Πλουμάκης).

Ακόμη, παρούσα ήταν, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Δανδάλης, Σπυριδάκης, Αντωνακάκης, Καμπάκας), οι χορηγοί της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Σφακιανάκης και Νίκος Πλατάκης, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νικος Τζώρτζογλου με τον Γιώργο Βοζικάκη.

50 κιλάκρέας ψήθηκαν στις ψησταριές που πήραν ...φωτιά στο Αθλητικό Κέντρο του ΟΦΗ και οι παίκτες της κρητικής ομάδας, πέρασαν μια «ζεστή» βραδιά, το ...αλατοπίπερο της οποίας ήταν η παρουσία του κρητικού συγκροτήματος του Οφητζή λυράρη Γιώργου Γλυκοκόκαλου, ο οποίος έχει συνθέσει το ιδιαίτερα αγαπητό τραγούδι για τους φίλους του ΟΦΗ «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ  ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ (VIDEO)

Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος με τη λίρα του και ο Λευτέρης Χριστοδουλάκης με το λαγούτο του, εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη, με τους παίκτες του ΟΦΗ , σαν μια ωραία παρέα να τραγουδούν… Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης διασκέδασε μαζί με τους παίκτες και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και τη σημασία αυτό το κλίμα να διατηρηθεί όλη τη χρονιά, ώστε ο ΟΦΗ να επανέλθει εκεί που του αξίζει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News