default-image

Βολτυράκης: "Να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά του ΟΦΗ"

Σπορ
Βολτυράκης: "Να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά του ΟΦΗ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάκης Βολτυράκης ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στην ομάδα πόλο του ΟΦΗ και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, για την απόφαση του να πει το μεγάλο «ναι».

Ο άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας της Εθνικής πόλο, με την οποία πήγε σε δυο Ολυμπιάδες, αναφερόμενος στην συνεργασία με τον ΟΦΗ ανέφερε ότι: «Ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Έχει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα του και θέλω να δουλέψω με αυτά. Πιστεύω ότι με τις εμπειρίες που έχω θα μπορέσω να τα βοηθήσω».

Για την επιλογή του να δουλέψει στην Κρήτη τόνισε: «Η οικογένεια μου βρίσκεται στα Χανιά και ο ένας μου γιος στο Ηράκλειο. Θεώρησα καλή την πρόταση του ΟΦΗ, γιατί θέλω να μείνω στο νησί. Το πόλο είναι για μένα αυτό που αγαπώ και γνωρίζω και πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό στον ΟΦΗ».

Για τις συνθήκες στο κολυμβητήριο Ηρακλείου πρόσθεσε: «Οι συνθήκες από ότι είδα δεν είναι και οι καλύτερες. Δεν είναι στο επίπεδο που είχα συνηθίσει σε σχέση με άλλα κολυμβητήρια. Με τη δουλειά όμως θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας».

Για το γεγονός ότι θα δουλέψει στην Α2 πόλο επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι την κατηγορία δεν την ξέρω, όσο την Α1. Δεν έχει σημασία. Θα τη μάθω. Εμένα με ενδιαφέρει τα παιδιά να δουλεύουν με όρεξη και στόχο να γίνουν καλύτεροι αθλητές και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει».

Πηγή φωτογραφίας: INTIME.GR

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News