Αθλητισμός

Με ένταση πρωταθλήματος και απόλυτη προσήλωση

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και μάλιστα εις... διπλούν, πρωί και απόγευμα. Ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει το πρόγραμμα, χωρίς τη διεξαγωγή κάποιου φιλικού αγώνα. Αυτό μέχρι νεωτέρας βέβαια, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

Όπως και να 'χει, φαίνεται ότι η ομάδα του Ηρακλείου λειτουργεί αγωνιστικά σαν να βρίσκεται σε ροή επίσημων αγώνων. Έτσι κινείται το εβδομαδιαίο της πρόγραμμα, ενώ ενδεικτικό είναι ότι η ένταση είναι σε τέτοια επίπεδα, σαν να υπήρχε αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή. Άλλωστε, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από ένα δίμηνο σκληρής προετοιμασίας. Χθες, το πρωινό πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ταχυδύναμη και δύναμη, εστιάζοντας στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Αντώνης Μπουρσέλης, αν όχι μέχρι μεθαύριο Σάββατο, τότε από Δευτέρα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα (δεν υπάρχει και λόγος βιασύνης), ενώ ο Ανέστης Νάστος αναμένεται από σήμερα να αρχίσει την αποκατάστασή του.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα, ενώ μετά την προπόνηση θα έχει ετοιμαστεί μπάρμπεκιου για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με το σχετικό... κέρασμα από τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη. Άλλωστε, το καλό κλίμα χαρακτηρίζει τα αποδυτήρια του ΟΦΗ και είναι μια μικρή επιβράβευση μετά τους δύο πρώτους επίσημους αγώνες.

Σχόλια