Αθλητισμός

Μπουρσέλης: "Η σκέψη μας μόνο στην άνοδο"

Ένας από τους άτυχους των πρώτων μηνών για τον ΟΦΗ είναι αναμφίβολα ο Αντώνης Μπουρσέλης. Ίσως και στην καλύτερη προετοιμασία, ατομικά, "έβγαλε" εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά, μέχρι να του κόψει τη... φόρα ο τραυματισμός στο ματς με την Καλλονή.

Το πρόβλημα στον προσαγωγό ανήκει στο παρελθόν και ο ικανός μεσοεπιθετικός είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδό του. Μάλιστα, η αναβολή της πρεμιέρας τον ευνοεί κατά κάποιο τρόπο, καθώς θα έχει το χρόνο να βρει ξανά τη φόρμα του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με βάση την εικόνα του στο δίμηνο της προετοιμασίας, αλλά και στα περισσότερα φιλικά ματς, μπορεί φέτος να είναι η χρονιά του. Άλλωστε, διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά (ταχύτητα, τεχνική, ευελιξία) που μπορούν να αποτελέσουν το... αντίδοτο στις "κλειστές" άμυνες της Football League.

Ο νεαρός άσος μίλησε στη "Νέα Κρήτη" για το πώς νιώθει πλέον, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο στάδιο αποκατάστασης: «Νιώθω καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι με άφησε λίγο πίσω αυτός ο τραυματισμός, όμως σ' αυτό το κομμάτι για μένα είναι θετικό ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Μέχρι την έναρξη θα είμαι έτοιμος. Σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας ένιωθα καλά και, παρόλο που συνέβη αυτό, δεν το αντιμετώπισα με απογοήτευση. Θα είμαι δυνατός για τα επίσημα παιχνίδια, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Για την πορεία της προετοιμασίας και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας πρόσθεσε: «Όλοι δουλέψαμε πολύ καλά με την καθοδήγηση του προπονητή και των συνεργατών του. Θεωρώ ότι στα περισσότερα φιλικά είχαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ειδικά με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που και αυτές προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, είναι πιο εύκολο να δείξεις πράγματα στο γήπεδο, τόσο ομαδικά, αλλά και ατομικά».

Κλείνοντας, ο Μπουρσέλης αναφέρθηκε στο επικείμενο πρωτάθλημα της Football League: «Εκτιμώ ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αρκετές καλές ομάδες. Είμαστε ένα από τα φαβορί και αυτό έχει να κάνει με την ιστορία και τη δυναμική της ομάδας. Η σκέψη μας δεν μπορεί να είναι άλλη πέρα από την άνοδο».

Του Γιάννη Καλιακάκη

Σχόλια