default-image

Ράλλης: Περισσότερες λύσεις με τις δύο μεταγραφές

Μπάσκετ
Ράλλης: Περισσότερες λύσεις με τις δύο μεταγραφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Βασίλης Ράλλης μετά την αναμέτρηση του Ηρακλείου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Όπως είπε: «Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σε σχέση με τη δυναμικότητα αντιπάλου. Δεν είμαστε πλήρεις μας λείπουν δύο παιδιά. Δουλέψαμε αρκετά καλά ειδικά στο αμυντικό κομμάτι που δίνουμε πιο πολύ έμφαση τις τελευταίες ημέρες.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Υπήρχαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι ειδικά από το 6ο λεπτό μέχρι το 14ο που δεν αντιδράσαμε σωστά στο αμυντικό κομμάτι πιο πολύ.

Στην επίθεση δε μας βγαίνουν κάποια πράγματα, κάτι που είναι λογικό γιατί δεν έχουμε δουλέψει τόσο πολύ και τα πόδια είναι ακόμα βαριά. Σίγουρα οι δύο μεταγραφές θα μας δώσουν μεγαλύτερες λύσεις στο επιθετικό μας κομμάτι και προχωράμε. Θα δούμε επόμενα φιλικά, να βγάλουμε τα συμπεράσματα που θέλουμε, να στρώσουμε την ομάδα, να δέσουμε μεταξύ μας. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα παιδιά. Προχωράμε».

Καλαμπάκος: «Πολύ ανηφόρα μπροστά…»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος από την πλευρά του επισήμανε:  «Είμαστε μία ομάδα εκτός ρυθμού ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο και πολύ ανηφόρα. Αναζητούμε ακόμα ξένους, προσπαθούμε να βρούμε έναν Έλληνα ακόμη, όμως δεν έρχεται. Θέλουμε να γίνουμε μία κανονική ομάδα Α1 κατηγορίας. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι που δώσαμε. Βρήκαμε μία ομάδα απέναντί μας σκληρή και καλή που είχε κίνητρο απέναντί μας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας αφήνει ευχαριστημένους αυτό το παιχνίδι. Φεύγουμε με στεναχώρια και θα έχουμε να πούμε πολλά στο βίντεο».

«Θα περάσει ήσυχα το Ηράκλειο»

Σχολιάζοντας το Ηράκλειο και το κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί στην Α2 κατηγορία είπε: «Η δυσκολία είναι τα πλέι άουτ. Πιστεύω όμως ότι θα έχει μία ήσυχη χρονιά. Δε νομίζω ότι θα είναι ανάμεσα στις πέντε ομάδες που θα πάνε για άνοδο, αλλά θα είναι αρκετά πάνω από τη 10η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Νομίζω ότι θα περάσει καλή χρονιά. Έχει καλούς ψηλούς, είναι καλοοργανωμένη ομάδα, καλοδουλεμένη, με καλό προπονητή και έμπειρα παιδιά. Είναι ό,τι πρέπει για τη σκληρή κατηγορία της Α2, η οποία πιστεύω ότι είναι καλύτερη από την Α1. Ειδικά τα τελευταία χρόνια γίνονται φοβερές μάχες…».  

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφία: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News