Αθλητισμός

Εργοτελίτικο... δίτερμα στο Μαρτινέγκο

Οι μεγάλοι του Εργοτέλη αντιμετώπισαν τους μικρούς σήμερα στο Μαρτινέγκο σε ένα οικογενειακό δίτερμα που το χάρηκαν όλοι!

Το παιχνίδι είχε διάρκειας δύο 30λεπτων ημιχρόνων και ολοκληρώθηκε με νικήτρια την ομάδα του ΓΣ Εργοτέλης με σκορ 3-1 απέναντι στους Νέους.

Για τον ΓΣ Εργοτέλης σκόραραν οι Μανουσάκης (6'), Πλαϊτάκης (13' αυτογκόλ) και Κατσικοκέρης (37'), ενώ για τους Νέους Εργοτέλη ο Ιατρούδης (48').

Τόσο ο Γιάννης Χατζηνικολάου, όσο και ο Αντώνης Αποστολάκης έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Για τον Εργοτέλη δεν αγωνίστηκαν οι Λεάλ και Ρουσάκης, που γυμνάστηκαν ατομικά για προληπτικούς λόγους ενώ ο Καλέ έκανε θεραπεία.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Καρράς (31/ Βογιατζής), Πολυχρονάκης, Κολόκας, Δημήτρης (31' Τζανής), Μισέλ (31' Σηφάκης), Γκοτσούλιας, Πόι (31' Λυδάκης), Κοιλιάρας (31' Μπερουασβίλι), Μανουσάκης, Καϊμακαμούδης (31' Κατσικοκέρης).

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Σαβουϊδάκης, Λούσι, Πλαϊτάκης, Δουλγεράκης, Μαυροειδής, Σταυρακάκης, Καλαϊτζάκης, Σεραφειμίδης, Κοτσογιαννάκης, Κατσούρι, Μαυροματίδης.

Έπαιξαν και οι: Γιαπετζάκης, Σταυράκης, Μιφτάρι, Ψαράκης, Κουτεντάκης, Ψαλιδάκης, Ιατρούδης, Σαμπροβαλάκης, Σαϊτάκης και Τσέρος.

Σχόλια