Αθλητισμός

Τραπέζι από τον Μανόλη Στεφανουδάκη, αλλά χωρίς γλέντι

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας, κατάκοπος, στο σπίτι του στη Γαλιά, αλλά παρέθεσε δείπνο (χωρίς γλέντι αφού το χωριό πενθεί) σε 100 περίπου άτομα...

Μετά το πολύωρο ταξίδι από Βραζιλία-μέσω Ισπανίας-για τη χώρα μας και την απαραίτητη στάση στην Αθήνα, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας έφτασε στο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου.

Όσα έγιναν εκεί γνωστά, για να πάρει ο οδηγήσει ο ίδιος το αυτοκίνητό του, να πάρει την οικογένειά του και να μπει στο δρόμο προς Μεσσαρά!

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η πομπή με τα αυτοκίνητα που τον ακολούθησαν έκανε μια νέα στάση στην Αγία Βαρβάρα. Και εκεί τον υποδέχτηκε όλο το χωριό, όλοι ήθελαν να τον αγκαλιάσουν, να του σφίξουν το χέρι! Επόμενος σταθμός; Οι Μοίρες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Με εκδήλωση για τον χρυσό παραολυμπιονίκη στην πλατεία του δημαρχείου και "τειχη" που συμβολικά  γκρέμισε, ενώ προβλήθηκε και βίντεο.

Ο επίλογος, έστω και μετά τα μεσάνυχτα γράφτηκε στη Γαλιά, στο σπίτι του!(φωτό). Εκεί που ο Μανόλης λόγω του πένθους που έχει βυθιστεί στο χωριό δεν ήθελε να γίνει γλέντι αλλά δε μπορούσε... παρά να κάνει το τραπέζι σε 100 και πλέον άτομα. Χωρίς μουσική αλλά σε ζεστή ατμόσφαιρα...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

φωτογραφία απο Facebook

Σχόλια