default-image

Street tennis για την ενίσχυση του Χωριού SOS

Σπορ
Street tennis για την ενίσχυση του Χωριού SOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πλατεία του Αγίου Τίτου θα μετατραπεί σε γήπεδο τένις το προσεχές Σάββατο για να υποδεχτεί  μικρούς τενίστες που θα διδαχθούν τα μυστικά του τένις από την έμπειρη ομάδα προπονητών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α  που διοργανώνει το 1ο Φιλανθρωπικό Street Tennis από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι με στόχο την ανέγερση του Παιδικού Χωρίου SOS Κρήτης στη Φοινικιά.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εφαρμόζει από φέτος το πρόγραμμα Total Tennis, βασισμένο στα προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις «Play & Stay", Tennis 10's και αφορά παιδιά ηλικίας 4-16 ετών.

Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε 2 υποπρογράμματα με βάση την ηλικία: Το F.R.O.G.για παιδιά 4-10 ετών και την Ακαδημία για παιδιά 11-16 ετών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος του τένις στην πόλη μας, η παροχή ενός υγιούς, δημιουργικού και ευχάριστου περιβάλλοντος άθλησης για τα παιδιά και τέλος μέσα από το παιχνίδι η εκμάθηση ενός αθλήματος που κρατήσει μια ζωή!

Παράλληλα με το street tennis το σκακιστικό τμήμα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» θα διοργανώσει αγώνες σιμουλτανέ του Διεθνή μαιτρ Τίμη Λυριντζάκη με πολλούς αντιπάλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News