Αθλητισμός

Κωνσταντινίδης: Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου

Στη νέα σεζόν, την σημασία της ομοιογένειας, αλλά και στην πορεία που επιθυμούν να έχουν  οι Ρεθυμνιώτες στο Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε ο  προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι το οποίο έτσι και αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει σε τεράστιο βαθμό και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Να είμαστε πανέτοιμοι και στην έναρξη του πρωταθλήματος», είπε ο τεχνικός του Ρεθύμνου για το αυριανό (14:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας και συνέχισε:

«Ουσιαστικά είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και θέλουμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στα φιλικά να τα παρουσιάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό και αν είναι δυνατόν τα αρνητικά που δείξαμε να αρχίσουμε σιγά-σιγά να τα αποβάλουμε. Αυτό που είναι στόχος και σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου αλλά και στα ματς του 6ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» είναι να παρουσιάσουμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας όσον αφορά στα θετικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αν ήταν στα φιλικά για παράδειγμα ένα δεκάλεπτο ή δύο, θέλουμε να γίνουν 25, 30 και 35 λεπτά. Αυτό είναι το ζητούμενο διότι με αυτόν τον τρόπο αποκτάς καλύτερη ομοιογένεια που είναι το ζητούμενο για μία καινούρια ομάδα όπως εμείς».

Σχόλια