default-image

Λίγο πριν τις 20:00 στο Ηράκλειο οι Παραολυμπιονίκες

Αθλητισμός
Λίγο πριν τις 20:00 στο Ηράκλειο οι Παραολυμπιονίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται η κρητική αποστολή που συμμετείχε στους Πραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση τους  με προορισμό το Ηράκλειο.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής που συμμετείχαν στους αγώνες, σε λίγη ώρα, θα λάβουν μέρος σε τιμητική εκδήλωση του μεγάλου χορηγού της ομάδας.

Λίγο πριν τις 20:00  θα φτάσουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»,  ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού Μανώλης Στεφανουδάκης και η αποστολή της ποδηλασίας με τις Αργυρώ Μηλάκη, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, τον Κώστα Τρουλινό και ο Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Βαρβεράκη.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να υποδεχτεί τον χρυσό Παραολυμπιονίκη και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής καθώς υπενθυμίζουμε ότι λόγω του πένθους για τον Κώστα Αλεβιζάκη, δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στη Γαλιά, όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί, για να τιμήσουν τον σπουδαίο Μανώλη Στεφανουδάκη.

Στο αεροδρόμιο λοιπόν αναμένεται να βρεθούν συγγενείς και φίλοι, υποδεχόμενοι με δόξες και τιμές τον μεσσαρίτη Παραολυμπιονίκη και τα υπόλοιπα μέλη της κρητικής αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News