Αθλητισμός

Χαντί: "Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα"

Ο Άγγελος Χαντί ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη επί του Αχαρναϊκού, καθώς έβγαλε τις ασίστ και στα δύο γκολ του ΟΦΗ.

Μπορεί να… σέρβιρε τα τέρματα στους Βουό και Ράντι, όμως ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, στάθηκε στην ομαδική δουλειά.

«Για να βγάλεις μια καλή μπαλιά, πρέπει να γίνει και μια σωστή κίνηση. Έχουμε παιδιά στην ομάδα, που ψάχνουν το γκολ και είναι καλοί παίκτες. Αυτό με βοηθάει πολύ. Είδα τον Βουό στο πρώτο γκολ και τον Ράντι στο δεύτερο, σε καλή θέση, τους έστειλα τη μπάλα και εκείνοι την έσπρωξαν στα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση όμως, η νίκη-πρόκριση της ομάδας, είναι συνολικό αποτέλεσμα από όλη την ομάδα και όχι μόνο από τις συνεργασίες στις φάσεις των γκολ, που βάλαμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι σημαντική η πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου και τη θέλαμε σαν ομάδα. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας, να φύγουμε τόσο νωρίς από τη διοργάνωση. Περάσαμε στους ομίλους και περιμένουμε αντιπάλους, που θα είναι και από τη Σούπερ Λιγκ και θα προσπαθήσουμε και σε αυτά τα παιχνίδια να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο».

Για την ετοιμότητα του ΟΦΗ ενόψει πρωταθλήματος ανέφερε: «Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έχει κάνει σοβαρή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Καλό είναι να έχεις παίκτες, που είναι μεγάλα ονόματα, αλλά το δικό μας πλεονέκτημα, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, είναι ότι είμαστε ομάδα. Έχουμε παίκτες που παίζουν για την ομάδα και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό».

Κλείνοντας, επισήμανε για τη δική του παρουσία: «Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους, εκείνους που με πιστεύουν. Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να πάρει ο ΟΦΗ την άνοδο».

Σχόλια