Αθλητισμός

Τέλος από Πανθηραϊκό ο Σηφάκης

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία του Μύρωνα Σηφάκη με τον Πανθηραϊκό, καθώς αποφασίστηκε η κοινή λύση της συνεργασίας τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον κ. Μύρωνα Σηφάκη, καθώς ένα προσωπικό του ζήτημα τον αναγκάζει να αποχωρήσει από το νησί μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού ευχαριστεί θερμά τον κ. Μύρωνα Σηφάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Σε δήλωση που παραχώρησε ο κ. Σηφάκης πριν από την αναμέτρηση με την Τριγλία Ραφήνας τόνισε: Εύχομαι την Κυριακή στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία και να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο αγωνιστικό τμήμα του Πανθηραϊκού για τη δίμηνη συνεργασία μας, να ευχηθώ στη Διοίκηση, το Προπονητικό τιμ και στους Αθλητές της ομάδας και σε όλους τους φιλάθλους καλό πρωτάθλημα και επίτευξη των στόχων! Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν την παραμονή μου στην όμορφη Σαντορίνη. Υπηρέτησα τον Πανθηραϊκό με σοβαρότητα, επαγγελματική συνέπεια και αφοσίωση.

Με εκτίμηση

Μύρωνας Σηφάκης»

Σχόλια