default-image

Κρίνεται για αναβολή, κανονικά ο σχεδιασμός του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κρίνεται για αναβολή, κανονικά ο σχεδιασμός του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ενδεχόμενο αναβολής στην πρεμιέρα της Football League, που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό, όμως όλα θα κριθούν στην αυριανή συνεδρίαση.

Η διοργανώτρια αρχή θα κληθεί να αποφασίσει, ανάλογα με τα βήματα προόδου που αφορούν τα τηλεοπτικά, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα.

Είναι αλήθεια, ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις προς την θετική κατεύθυνση και όλα δείχνουν αναβολή.

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ πάντως, προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό τους και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Έτσι, αναμένεται να «κλείσουν» κανονικά ξενοδοχείο για την παραμονή του αγώνα με τον Κισσαμικό, καθώς επιθυμία του Νίκου Νιόπλια είναι να πάει η αποστολή στα Χανιά μία ημέρα πριν.

Και αγωνιστικά όμως, η ομάδα του Ηρακλείου κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Αύριο υπάρχει ρεπό, ενώ από την Τετάρτη θα κορυφώσουν με τακτική και όλα τα κομμάτια της εβδομαδιαίας προετοιμασίας.

Μάλιστα, η τεχνική ηγεσία περιμένει αυτή την εβδομάδα την επιστροφή στη δράση των Μπουρσέλη, Κομεσίδη και Χύζι.

Τέλος, η επίσημη ενημέρωση για το αυριανό συμβούλιο αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Τηλεοπτικά δικαιώματα Football League για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017

2. Θέματα Ηλεκτρονικής Εποπτείας γηπέδων Football League - Επιστολή ΕΕΑ

3. Αγωνιστικά Θέματα

4. Διάφορα θέματα».

Του Γιάννη Καλιακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News