default-image

Δύο πρωτιές του Ηράκλειο ΟΑΑ στην πράσινη μπάλα

Σπορ
Δύο πρωτιές του Ηράκλειο ΟΑΑ στην πράσινη μπάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο στα δύο είχε το τμήμα τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ στο 3ο Παγκρήτιο τουρνουά πράσινης μπάλας, ο οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύρακο στη Σούδα.

Το τουρνουά αφορούσε παιδιά ηλικίας 10 ετών και το Ηράκλειο κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα, στους ομίλους τα αγόρια νίκησαν 3-0 την Σητεία, 3-0 το Ace Academy, 3-0 το Ρέθυμνο. Στα ημιτελικά νίκησαν 3-0 το Λατώ Αγίου Νικολάου, ενώ στον τελικό επικράτησαν της Σητείας με 2-1.

Στα κορίτσια η ομάδα των Δερμιτζάκη- Καραπιπεράκη και Ζαχαράκη- Λαμπράκη κατέλαβαν την πρώτη θέση στους Ομίλους. Στα ημιτελικά Δερμιτζάκη- Καραπιπεράκη νίκησαν τις αθλήτριες από το Ρέθυμνο-ΑΤ Χανίων  με 2-1, ενώ η Ζαχαράκη- Λαμπράκη 3-0 τις αθλήτριες της Σούδας. Τα κορίτσια του Ηράκλειο Ο.Α.Α. έπαιξαν μαζί στον τελικό με νικήτριες τις Ζαχαράκη- Λαμπράκη με 3-0.

Το Ηράκλειο Ο.Α.Α. συμμετείχε με 9 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα τους  Νικολιδάκη Γιάννη, Τζωρμπτάκη Βασίλη, Δερμιτζάκη Εβελίνα, Ζαχαράκη Αλεξάνδρα, Καραπιπεράκη Εύη, Κουγιουμτζόγλου Έφη, Κωστομανωλάκη Βασιλική, Λαμπράκη Εβελίνα και Νικολαϊδη Ευαγγελία.

Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής τους κ. Μελισσουργάκης Νίκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News