default-image

Στην άγνωστη Ορδίνο ως παίκτες και προπονητής ο Σαβιόλα

Ποδόσφαιρο
Στην άγνωστη Ορδίνο ως παίκτες και προπονητής ο Σαβιόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή συνεχίζει να κουβαλά ο Πέδρο Σαβιόλα, ο οποίος παρότι είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, τελικά επιστρέφει και μάλιστα με διπλό ρόλο.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει χρέη παίκτη-προπονητή σε μία ομάδα της Ανδόρας με το όνομα Ορδίνο. Ο «κούνελος» θα έχει χρέη προπονητή-επεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Σαβιόλα ήρθε στον Ολυμπιακό το 2014 και αφού αγωνίστηκε σε 26 ματς (πέτυχε 12 γκολ) αποχαιρέτισε το λιμάνι αναζητώντας μία ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τελικά επέλεξε τη Βερόνα, όμως κι εκεί αγωνίστηκε σε μόλις 15 ματς για να επιστρέψει το 2015 στην Αργεντινή προκειμένου να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ριβερ Πλέιτ. Εκεί έμεινε μόλις έξι μήνες, συμμετέχοντας σε 15 ματς, ενώ σκόραρε μόνο δύο φορές. Αυτό τον ώθησε να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Με παρότρυνση του Μιγκέλ Άνχελ Λοθάνο, προπονητή της Ορδίνο, αλλάζει τελικά γνώμη και πλέον αποτελεί επίσημα μέλος της ισπανικής, άγνωστης στο ευρύ κοινό, ομάδας. Εκτός από παίκτης θα είναι και προπονητής στις Ακαδημίες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News