Αθλητισμός

Αιχμές του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετώπισε η διαιτησία τον Ολυμπιακό στη χθεσινή έκτος έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

«Το 50-50 που προβλέπει το ισπανικό μοντέλο δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Επίσης τονίζει ότι περιμένει την πειθαρχική κλήση του διαιτητή…

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι' αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τη διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας".

Σχόλια